Flyttstädning dadda

Räkna ut ditt pris och boka flyttstädning på nätet

Vill du ha en billig flyttstädning i dadda? Då behöver du nog leta lite till.
Men söker du en flyttstädfirma som fokuserar på effektivitet, servicekänsla, noggrannhet och att vara smidiga,
ja då kan vi vara rätt för dig! Oftar finns vi nära och vill alltid göra er som kund mer än nöjda.

Geografiskt utföra vi flyttstädningar i dadda och kommunerna runt om Skåne.

Skinande Rent Och Billigt Flyttstädning i dadda

Geografiskt jobbar vi i dadda och runt om Skåne. Vi är mycket måna om vårt rykte och med den anledningen ställer vi högt kvalitetskrav på arbeten vi åtar oss samt nära kontakt med våra kunder är viktigt för flyttstädning dadda. Ring oss eller boka flyttstädning direkt online på våra hemsida och vänta inte innan vi är full bokade.

flyttstädning Skåne priser

Städgaranti

Hos oss på flyttstädning dadda erhåller du alltid en femdagars Nöjd kundgaranti

Flyttstädning Skåne

Priser

Inga dolda avgifter och du betalar bara halva arbetskostnaden direkt vid fakturering.

flyttstäd Skåne omdömen

Fönsterputs

I priset ingår fönsterputsning samt utrustning som krävs för att utföra uppdraget.

Proffs på flyttstäd i dadda

Vi jobbar hård först och främst på kvalité och resultat som oftast leder till fler uppdrag och nya kunder. Vi på E-städ i dadda utför uppdrag med samvete och tar alltid ansvar.  Hemsida Flyttstädning dadda har alltid kundens intresse som högsta prioritet och vi har underlettat beställning av tjänsten vilken man kan göra enkel och smidigt online

Våra städuppdrag är flexibla och vi har många referenser både interna och på nätet. Hos oss på flyttstädning dadda erbjuder vi mer än bara flyttstädning, utöver det så erbjuder vi även flytthjälp

Behöver du städhjälp i daddaområdet så tveka inte att kontakta oss via epost för flyttstädning i Skåne eller ring till oss på 010-207 00 03.

Vad kostar det att anlita en Städfirma E-städ

Prisexempel :

  • 0-50 kvm – 1500 kr
  • 51-59 kvm – 1600 kr
  • 60-69 kvm – 1800 kr
  • 70-79 kvm – 2000 kr
  • 80-89 kvm – 2400 kr

SAMTLIGA PRISER ÄR EFTER RUT-AVDRAG
BOKA FLYTTSTÄD ONLINE

Flyttstädning dadda

Våra Checklista

DET HÄR INGÅR I FLYTTSTÄDNINGEN

Flyttstädning av kök

Spis, ugn och värmeskåp rengörs noggrant; alla ytor, även bakom Kyl och frys; alla ytor, även bakom Samtliga skåp och luckor rengörs noggrant Ventilering, fläkt och fast belysning rengörs Alla arbetsbänkar rengörs Armaturer rengörs Allt kakel tvättas Dammtorkning av samtliga målade ytor Golv rengörs tillsammans och eventuella glasytor

Flyttstädning av badrum

Badrumsskåp och speglar samt fast belysning rengörs och putsas Kakel avkalkas och tvättas Klinker och kranar, duschväggar och badkar rengörs och poleras Toalett desinfekteras och rengörs Rör torkas av Ventilering och golvbrunn rengörs

Fönsterputs vid flyttstädning

Alla fönster putsas, på in- och utsida.

Flyttstädning av övriga rum

Fönsterbänkar rengörs samt eluttag rengörs Rengöring och dammtorkning av och bakom element Garderober, luckor och handtag våttorkas Golv, golvlister och trösklar våttorkas Väggar och tak dammtorkas

Tjänster som är tillägg

Städning av balkong och/eller uterum, fönsterbleck utomhus, förråd, tvättstuga, garage, tvätt av persienner, våttorkning av väggar och tak, E-städ i dadda rengör endast väggar i badrum om väggfärgen är fukttålig.

När skall jag boka?

Om du flyttar vid ett månadsskifte rekommenderar vi dig att boka flyttstädning en månad i förväg annars räcker gott och väl tre dagar i förväg. Ju tidigare du bokar desto större utbud av tider finns det. Du kan naturligtvis alltid ringa till oss på 010-207 00 03 för mer information.

Vad skall jag tänka på?

Vi måste ha tillgång till nycklar och eventuella koder. Om det är någonting som inte fungerar  eller om det finns skador i bostad skall vi informeras. Som kund behöver du naturligtvis inte närvara under städningen. Däremot vi ser gärna att du är på plats avtalad tid för att öppna åt oss och visa oss runt.

Kan jag avboka?

Ja, du kan avboka städningen. Avbokning av flyttstädning kan göras senast 24 timmar före den bokade tiden. Tidsavbokning efter denna tid medförs full debitering. Avbokningar måste dock ske på vardagar och ska meddelas per telefon (010-207 00 03, via e-post på info(@)estadnorden.se

Hemsida Flyttstädning dadda utför flera städuppdrag och erbjuder andra städtjänster

Visningsstädning

Vi erbjuda enkel online bokning av visningsstädning, detta innebär att du bestämmer antal timmar för städningen och hur du vill att dessa ska användas. Vi ser till så ditt hus blir rent och fräscht i dadda inför försälning

Byggstädning

Vi kommer gärna ut och tittar och lämnar en kostnadsfri offert till er i dadda. Kontakta oss för städ av er byggarbetsplats. Ni kan anlita oss på allt från små arbeten till större byggen. Vi hjälper er och tar över hela processen

Kontorsstädning

Låt oss ta hand om er kontorsstädning. Planen är att bygga en lång relation och lära sig om kundens krav och önskemål när det gäller kontorsstäd i dadda. Vår städning av kontor till mindre som medelstora och stora företag

Flyttstädning Skåne priser

E-städ i Norden AB

daddas flyttstädning, menar att tillgodose privatpersoner som företag, med högkvalitets flyttstädning i dada samt, att på bästa sätt tillfredsställa kundens behov i form av tillit, hög prestationsförmåga inom städbranschen och som ett service företag.

kvalitet

Huvudmålet är en kombination mellan hög kvalitet gällande de utförda arbetena, kundernas förtroende samt skicklighet, hög service och ett konkurrenskraftigt pris. Den flexibla service vi erbjuder innebär att vi anpassar oss efter kundens behov, önskemål och förutsättningar.

Nöjdkund garanti

Till skillnad från andra städföretag, erbjuder E-städ i dadda ”nöjdkund garanti” för att försäkra våra kunder att de blir erbjudna den ultimata städservicen. Vi erbjuder dessutom kontorsstäd och byggstäd utöver de ovan nämnda.

Boka din flyttstädning direkt via vårt bokningssystem i dadda och få samtidigt ett pris på din flyttstädning.”Förutom flyttstädning erbjuder vi fönsterputsning, trappstädning, kontorsstädning och byggstädning.”

Vårt motto är: Inget flyttstäd uppdrag är för stort för oss i dadda

Kvalitetspolicy

Vår kvalitetspolicy är att ge våra kunder tjänster med hög kvalitet och personlig service. Vi levererar tjänster i tid och arbetar hårt för att tillgodose kundernas behov.

Miljöpolicy

Vår miljöpolicy är att minimera resursförbrukning, utsläpp av föroreningar i luft och vatten och utför all slags städ och fastighetsservice med god kunskap.

Säkerhetspolicy

Vi innehar F-skatt sedel och företagsförsäkringar hos Länsförsäkringar innehållande bl.a. olycksfallsförsäkring samt ansvarsförsäkring till ett belopp på 10 miljoner kronor.

Frågor & Svar

RUT-avdraget, Hur fungerar det hos E-städ?
Varje privatperson har rätt till avdrag på 50 % av kostnaden för flyttstädning. Vi fakturerar beloppet efter skatteavdrag, alltså 50 % av det totala beloppet. Resterande belopp begär vi från Skatteverket.
Hur lång tid innan måste jag boka hos E-städ?
Vi rekommenderar att du bokar 3 dagar innan önskat datum. Vi utför flyttstädning efter kundens önskemål. Ju tidigare du bokar desto större utbud av tider finns det.
Hur lång tid tar städningen hos E-städ?
Det beror på lägenhetens storlek och skick, men vi behöver som regel en hel dag på oss.
Hur gör vi om vi flyttar samma dag?
Om ni flyttar samma morgon som städningen ska göras, vill vi att ni tömmer kök och badrum först så börjar vi städningen där. Alternativt kan vi börja med fönsterputs.
Kan jag betala kontant?
Nej. Betalning sker på faktura.

Kundservice

Öppettider
Mån- Fre
08:00 till 17:00
Växel
010-207 00 03
info@estadnorden.se

Här städer vi

här städar vi i dadda

 dadda